Högtalare

För att få bästa möjliga ljud använder vi endast den bästa kvalitén på högtalare. JBL har många år i branschen och räknas bland de absolut största vad gäller PA-högtalare för såväl mindre tillställningar som till större konserter. Våra PRX815 har ett fantastiskt ljud som kommer imponera på både gäster och audiofiler. Högtalarna kommer med var sitt stativ och klarar enkelt större lokaler för över 100 personer. Fungerar även mycket bra utomhus men måste vara skyddade vid risk för regn. Vi har även en 18″ bas, PRX818XLFW, som ger det där extra trycket och tillhörande stämning.

 

Mixer

Att välja till en mixer gör att man får total kontroll på ljudet från såväl musik som tal. I våra paket erbjuder vi en enkel 8-kanals mixer som alla kan sköta. Förutom mikrofonerna eller eventuella instrument kan man lätt koppla in sin dator eller mobiltelefon och på så sätt styra musiken eller presentationens ljud.

 

Vi har även en helt digital produkt från Soundcraft som styrs via telefon, surfplatta eller dator. Detta gör att man enkelt kan sitta lugnt under middagen och styra mikrofoner och musik under tal eller uppträdanden. Dock kräver denna produkt lite utbildning.